Ik hou van Holland

Jamai maakt een uitstapje en gaat de strijd aan in Ik Hou van Holland

SBS 6 - zaterdag 1 oktober om 19:59

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Jeroen van Koningsbrugge verwelkomt tijdens een nieuwe aflevering van Ik Hou van Holland realityster Bobbi Eden en oud-judoka Dennis van der Geest in zijn team. Zijn concurrent Leo Alkemade heeft ditmaal steun van Jamai Loman en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer.

Jamai Loman neemt het vanavond tegen zichzelf op. De presentator is te gast bij Ik Hou van Holland terwijl hij op hetzelfde moment op RTL 4 blokjesspektakel Lego Masters aan elkaar praat. Het komt niet vaak voor dat RTL-gezichten een uitstapje maken naar concurrent SBS, al gaat dat met de op handen zijnde fusie in de toekomst ongetwijfeld veranderen.

Ik Hou van Holland

Loman houdt van spelletjes en was al drie keer eerder te gast in het spelprogramma, al stamt zijn laatste keer achter de desk alweer uit 2013. Ditmaal vormt Jamai samen met voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer het team van captain Leo Alkemade.

Zijn concurrent Jeroen van Koningsbrugge heeft niet de minsten gestrikt om de strijd aan te gaan: realityster Bobbi Eden en oud-judoka Dennis van der Geest.

Meer over