Kamp Van Koningsbrugge

De beruchte beasting is ook dit seizoen van Kamp van Koningsbrugge van de partij

NPO 1 - donderdag 1 juni om 20:34

© AVROTROS
Al snel wacht de cursisten van dit seizoen van Kamp van Koningsbrugge de gevreesde en beruchte 'beasting'. In deze intense en fysieke veldtraining worden de kandidaten compleet afgemat. Als ze daarna doodop bij het kamp aankomen is er geen tijd om uit te rusten.

Het zou geen Kamp van Koningsbrugge zijn als ook dit seizoen de beruchte ‘beasting’ niet voorbij zou komen. In deze intense en fysieke veldtraining matten instructeurs Ray Klaassens en Dai Carter de kandidaten compleet af.

Kamp van Koningsbrugge

Wie denkt dat de arme cursisten het daarna wel gehad hebben, heeft het mis: dit is pas het begin. Als ze na de beasting aankomen bij hun basiskamp hebben ze geen tijd zich rustig te installeren. Ze moeten de instructeurs laten zien dat ze de kunst van het navigeren onder de knie hebben.

Navigatie

Samen met zwemmen en vuur maken is dit een van de basiseisen die sinds dit seizoen vereist is. Als de cursisten het navigeren niet voldoende beheersen, heeft dat grote gevolgen voor de groep. Ter afsluiting moeten de deelnemers ook nog het ijskoude water in.

Meer over