Kamp Van Koningsbrugge

De cursisten van Kamp Van Koningsbrugge staan voor een 'simpele' opdracht

NPO 1 - donderdag 13 juli om 20:35

© AVROTROS
De overgebleven cursisten van Kamp Van Koningsbrugge moeten in de ‘shoot no shoot’-opdracht laten zien wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Ook sturen de instructeurs de kandidaten in deze een-na-laatste aflevering op een nachtelijke eindmissie.

De eindstreep is in zicht voor de overgebleven cursisten, maar ze zijn er nog niet. In deze een-na-laatste aflevering van het AVROTROS-programma Kamp Van Koningsbrugge moeten ze alle vaardigheden die ze in het programma geleerd hebben in de praktijk brengen, te beginnen bij de ‘shoot no shoot’-opdracht.

Kamp Van Koningsbrugge

In het vorige seizoen was te zien hoe simpel het principe is: deelnemers moesten de rode ballonnen kapotschieten, de groene juist niet. Net als toen blijkt dat dat een stuk moeilijker is dan veel mensen denken. Zijn de cursisten nog wel scherp na dagen vol fysieke en mentale uitputting? 

Ray Klaassens en Dai Carter

Als dit achter de rug is wacht er nog een opdracht. Instructeurs Ray Klaassens en Dai Carter, die volgens kijkers strenger dan ooit zijn, sturen de kandidaten op een nachtelijke eindmissie.

Meer over