Kamp Van Koningsbrugge special edition

Wie halen de eindstreep in Kamp van Koningsbrugge Special Edition?

NPO 1 - donderdag 17 november om 20:33

© AVROTROS
De afgelopen tijd was loodzwaar voor de bekende deelnemers. Commando's Ray en Dai spaarden hen niet tijdens de special forces-training, waar de kandidaten van Kamp van Koningsbrugge Special Edition zichzelf regelmatig tegenkwamen. Wie halen vanavond de eindstreep?

De bekende deelnemers aan Kamp Van Koningsbrugge Special Edition weten aan het eind van deze laatste aflevering of ze geschikt zouden zijn voor de commando’s.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition

In de slotuitzending van het vorige seizoen was te zien dat de emoties bij de overgebleven kandidaten hoog opliepen en dat kan nu ook gebeuren. De bekende cursisten hadden het de afgelopen weken namelijk zwaar. Heel zwaar. Onder leiding van commando’s Ray en Dai hebben ze ervaren hoe het is om een special forces-training te doen.

Natasja Gibbs

Dat is niet alleen lichamelijk zwaar, maar ook geestelijk. Zo stopte Natasja Gibbs omdat ze zichzelf in de weg zat, mede door haar jeugd. “Aan de motivatie ligt het niet, ze is een echte doorzetter”, zeiden de commando’s over haar. Wie de eindstreep daadwerkelijk halen, wordt vanavond bekend.

Meer over