Kamp Van Koningsbrugge special edition

Kamp van Koningsbrugge Special Edition van start

NPO 1 - donderdag 13 oktober om 20:34

© AVROTROS
Na twee succesvolle seizoenen met gewone burgers is het nu tijd voor een editie met vips. Tien bekende Nederlanders beginnen in deze eerste uitzending van Kamp van Koningsbrugge Special Edition aan de zware training. Vip of niet, op een speciale behandeling hoeven ze niet te rekenen.

Fysiek en mentaal volledig gesloopt worden, waarom zou je dat willen? Nou, als je bij de commando's wil zal het wel moeten. Alleen de allersterksten blijven over na het zware trainingsprogramma van de special forces.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition

Na twee succesvolle seizoenen met 'gewone' burgers gaan nu tien bekende Nederlanders de uitdaging aan. Onder meer Natasja Gibbs, Niels Gomperts en Celine Huijsmans gaan proberen het volledige trainingsprogramma vol te houden. Bekend of niet, een vipbehandeling krijgen ze niet. Ze worden aan dezelfde extreme opleiding onderworpen als de kandidaten van de voorgaande seizoenen.

Jeroen van Koningsbrugge

De bekendste Nederlander van het stel, presentator Jeroen van Koningsbrugge, blijft wijselijk aan de zijlijn. Wel biedt hij de kandidaten mentale ondersteuning.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition is vanavond om 20:35 uur te zien op NPO1.

Meer over