Kamp Van Koningsbrugge special edition

Op zoek naar karakter in Kamp van Koningsbrugge Special Edition

NPO 1 - donderdag 27 oktober om 20:34

© AVROTROS
Onder leiding van het commando-duo Ray Klaassens en Dai Carter volgen in Kamp van Koningsbrugge Special Edition tien bekende burgers de zware opleiding die commando's moeten doorlopen. De deelnemers zijn ongeveer op de helft van het zware programma.

Ze zijn de schrik van de kandidaten die het aandurven om deel te nemen aan het zware opleidingsprogramma van de commando's: Ray Klaassens en Dai Carter. De twee instructeurs testen de deelnemers zowel fysiek als mentaal. Toch komt de opleiding die je in het programma ziet niet helemaal overeen met de opleiding die de commando's in het echt ondergaan.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition

Tegenover Linda.nl vertelt Klaassens dat er eigenlijk maar één ding overeenkomt. "Dat is karakter.” En juist dat is wat de instructeurs naar boven willen halen bij de vips. “Op een punt komen dat je écht niet meer kan, heeft invloed op je handelen. Je kiest al snel de weg van de minste weerstand en precies op dat moment houden we de deelnemers een spiegel voor: dit is wie je bent als echt alles tegenzit.”

Meer over