Kamp Van Koningsbrugge special edition

Recht van de sterkste in Kamp van Koningsbrugge Special Edition

NPO 1 - donderdag 20 oktober om 20:34

© Elvin Boer / AVROTROS
Voor de deelnemende BN’ers van Kamp van Koningsbrugge Special Edition geldt dat zij geen speciale behandeling krijgen. Ze zullen maximaal uitgedaagd worden door de commando’s, zowel fysiek als mentaal. Alleen de allersterksten doorlopen de gehele opleiding.

Voor de bekende Nederlanders die deelnemen aan de extreme opleiding van de commando’s worden er geen uitzonderingen gemaakt. Ze zullen dezelfde opleiding als de ‘gewone’ burgers ondergaan. Dat betekent dat instructeurs Ray Klaassens en Dai Carter hen maximaal uitdagen, zowel mentaal als fysiek.

Dai Carter

Carter weet dat gezamenlijk hetzelfde traject doorlopen voor een hechte band kan zorgen, zo vertelt hij aan omroep Avrotros. “Je gaat voor elkaar door het vuur en de band die gecreëerd wordt is niet te breken. Ik verliet de commando’s een aantal jaar geleden en er gaan weinig dagen voorbij dat ik niet denk aan mijn broeders en de ervaringen die ik met hen deelde.” Wie weet ontstaan er dus wel sterke vriendschappen tussen de deelnemende bekende Nederlanders.

Meer over