Kamp Van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge daagt weer nieuwe burgers uit in nieuw seizoen Kamp van Koningsbrugge

NPO 1 - maandag 29 januari om 20:34

© Roger Neve
Vijftien gewone burgers denken sterk genoeg te zijn om de uitdaging van Jeroen van Koningsbrugge aan te gaan. Zij wagen zich in het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge aan een training in de bakermat van de commando’s: het Engelse Dartmoor.

Uit duizend aanmeldingen bleken slechts vijftien kandidaten uit het juiste hout te zijn gesneden voor het nieuwe seizoen van het survivalprogramma Kamp Van Koningsbrugge. Presentator Jeroen van Koningsbrugge daagt deze gewone burgers uit om een loodzware commandotraining te ondergaan in Zuidwest-Engeland.

Ray Klaassens en Dai Carter

Commando’s Ray Klaassens en Dai Charter testen samen met een team van instructeurs de kracht en vastberadenheid van de deelnemers. Na de aankomst in het basiskamp in het afgelegen Dartmoor, beginnen de kandidaten aan hun eerste trainingssessie in de zware modder. Het gebied is ruig, het weer is extreem en de training is veeleisend. Om de opleiding tot commando te kunnen doorstaan, moeten de kandidaten zowel fysiek als mentaal op hun allersterkst zijn.

Wanneer is Kamp Van Koningsbrugge op televisie te zien?

Kamp Van Koningsbrugge is vanaf 29 januari iedere maandag om 20:35 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over