Kamp Van Koningsbrugge

Ray Klaassens en Dai Carter drijven iedereen weer tot het uiterste in Kamp Van Koningsbrugge

NPO 1 - maandag 5 februari om 20:34

© Roger Neve
De commando’s van Kamp Van Koningsbrugge testen het uithoudingsvermogen van de kandidaten tijdens een dertig uur durende trainingsdag. Ze moeten een trainingssessie op het strand, een nachtelijke exercitie en een ochtendtraining zien te doorstaan.

De eerste trainingsdag is achter de rug en de deelnemers van survivalprogramma Kamp Van Koningsbrugge hebben geproefd van de mentale en fysieke uitputting die hen de komende weken te wachten staat.

Militaire oefeningen

Tijdens de eerste opdracht van presentator Jeroen van Koningsbrugge - het kruipen door de dikke modder - had cursist Astrid het zwaar. Ze laat zich nog niet uit het veld slaan en bereidt zich voor op de tweede dag, die nog intenser belooft te worden.

Na een afmatting op het strand en een nachtelijke militaire oefening drijven commando’s Ray Klaassens en Dai Carter de kandidaten tot het uiterste. Ze moeten hun slaapgebrek het hoofd bieden om een loodzware ochtendtraining te doorstaan. Na dertig uur bikkelen is het basiskamp in Dartmoor eindelijk in zicht.

Wanneer is Kamp Van Koningsbrugge op televisie te zien?

Kamp Van Koningsbrugge is dit jaar iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over