Kijktip: Groeten van MAX

Ger Megens en Mina van Wolferen kochten op een verkoopdemonstratie van WTI een reis naar Kroatië. Maar die viel nogal tegen. Wat nu?

Beiden zouden op de dag van vertrek met de bus opgehaald worden, maar daar begon de ellende. De bus kwam veel te laat. En tot overmaat van ramp kregen ze in het hotel een kamer op een verdieping waar de lift niet kon komen. Dat terwijl van tevoren was gemeld dat mevrouw Van Wolferen slecht ter been is. Hoe denkt WTI dit op te lossen?

MH17

Op 17 juli 2015 is het een jaar geleden dat vlucht MH17 neerstortte in Oost-Oekraïne. De ramp en de nasleep ervan heeft het hele land diep getroffen. Crisisadviseur Ine Spee en luchtvaartdeskindige Benno Baksteen zijn beiden veel geraadpleegd ten tijde van deze vliegramp. Zij zijn te gast. 

Reisziekte

Zweten, misselijk, vermoeid en met knallende hoofdpijn op uw vakantiebestemming aankomen; het gevolg van reisziekte. De schuld van deze verschijnselen ligt niet altijd bij de chauffeur, piloot of kapitein, want reisziekte zit vaak letterlijk tussen de oren. Maar wat gebeurt er eigenlijk als u reisziek wordt? En is er iets aan te doen?

En verder nog:

Kok Karin Luiten maakt ook deze week iets lekkers klaar op de camping. De mystery guest gaat overnachten in Avignon en Jeanine Janssen schuift aan voor deskundig advies.

Groeten van MAX: maandag 20.30 uur

 

Reageren