Kijktip | Rizolli & Isles

Samen lossen ze de gruwelijkste moorden op, zo ook vanavond als een studente  op klaarlichte dag wordt doodgeschoten. Maar wie zijn de actrices achter Rizzoli & Isles?

Angie Harmon
Speelt: detective jane rizzoli, een harde vrouw die ondanks diverse trauma’s nog steeds het hart op de juiste plaats heeft. Privésituatie: Getrouwd met topatleet Jason Sehorn. samen hebben ze drie dochters: Finley (6), avery (5) en emery (1).
Bekend van: Baywatch nights, Law & order, Law & order SVU en Women’s murder club.
Opmerkelijk: Was na de geboorte van haar derde kind klaar om met pensioen te gaan, omdat ze dacht haar werk niet met het moederschap
te kunnen combineren.
In haar eigen woorden: "Ik ben verslaafd aan de adrenalinerush bij spanning. als ik geen actrice was geworden, zou ik waarschijnlijk net als rizzoli moordzaken zijn gaan oplossen."

Sasha Alexander
Speelt: Forensisch analist dokter Maura Isles, een briljante wetenschapper
zonder invoelings–vermogen. Ze trekt het liefst op met dode mensen: die begrijpt ze tenminste.
Privésituatie: Getrouwd met regisseur Edoardo Ponti, de zoon van Sophia Loren. Met Ponti heeft ze een dochtertje van vier.
Bekend van: NCIS, Dawson’s creek en Mission Impossible III.
Opmerkelijk: Werd geboren in servië als Suzana Drobnjakovic en koos ‘Sasha Alexander’ als artiestennaam.
In haar eigen woorden: "Angie en ik verschillen enorm qua uiterlijk en acteerstijl. toch klikt het als we samen een scène doen; dan komt er een magisch gevoel vrij."

Reageren