Kijktip | RTL 4's nieuwe dinsdagavond

Ze hebben met Herrie In Het Hotel al zo'n 25 noodlijdende hotels er weer bovenop geholpen. Maar daar blijft het niet bij: ook in het vierde seizoen zetten topkok Herman den Blijker en de heer Reimers hun missie voort.

Acht weken lang reist het duo door binnen-en buitenland om eigenaren van gemankeerde horecagelegenheden te helpen. Reimers is er voor de bedrijfsvoering, Den Blijker om de keuken weer op orde te krijgen.

Make-over

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen leggen ze de vinger op de zere plek bij hotel Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk. Verder krijgt ook het hotel van Ron Pelgrim en Elien Schwertmann in het Zeeuwse Tholen een make-over: het wordt een echte trouwlocatie!

Te koop

Herrie In Het Hotel is het sluitstuk van de vernieuwde dinsdagavond van RTL 4, want ook de TV Makelaar begint vanavond aan een nieuwe seizoen. Froukje de Both en Lieke van Lexmond gaan iedere week op pad om mensen te helpen bij het vinden van hun droomhuis en dat betaalbaar te houden. In het onderdeel 'Te koop' zetten Froukje en Lieke zich juist afwisselend in om de verkoop van een huis te versnellen. Ze zullen daarbij alles kritisch bekijken: van de prijs tot de presentatie. Want uiteraard geldt: hoe aantrekkelijker het huis eruitziet, des te sneller het wordt verkocht.

Meer over:

Reageren