Kijktip: Start Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mr. Frank Visser is van de publieke omroep overgestapt naar SBS 6. Hij is daar vanaf vandaag te zien in het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. 

Nu Mr. Visser is overgestapt naar SBS 6, is het voor de liefhebbers van juridische tv twee keer per week smullen: naast het vertrouwde De Rijdende Rechter (met het nieuwe gezicht John Reid) is er het het nieuwe Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.

Vertrouwde formule

De formule is vertrouwd: een presentator, in dit geval Viktor Brand, interviewt twee partijen die een conflict met elkaar hebben. De zaak wordt voorgelegd aan mr. Visser, die op onderzoek uitgaat en een oordeel velt. De eerste aflevering draait om kippen, heel veel kippen. Theo is gek op die dieren en had er maar liefst 300 in zijn tuin lopen. Zijn buren waren daar niet blij mee, schakelden de woningbouwvereniging in, die ingreep. Theo moest afscheid van zijn pluimvee. 

Verrassende ontdekking

Maar nu is er weer ruzie om een muizenplaag. En ook die zou de schuld zijn van Theo. Als mr. Visser eenmaal ter plaatse is, doet hij  een verrassende ontdekking: het muisje krijgt een staartje.

Overstap 

Visser verraste deze zomer velen met het nieuws van zijn overstap naar SBS. Veel kijkers snapten de move van de geliefde televisierechter niet. Aan het AD legt Visser uit waarom hij vertrok. Hij had simpelweg zin in een nieuw avontuur. 'Na 20 jaar bij dezelfde club, dacht ik wel: dit is hét moment voor iets anders. Toen ik hoorde dat SBS mij wel zag zitten, riep ik direct "ja". Ik pas daar helemaal. Zeker bij dít SBS dat zich richt op de gewone, werkende mens.'

 

Reageren