Kopen zonder kijken

Krijgen Shannon en Cevar hun droomhuis in Kopen Zonder Kijken?

RTL 4 - maandag 23 mei om 20:31

© RTL
Martijn Krabbé, Bob Sikkes en Alex van Keulen gaan weer op pad. In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken mogen ze namelijk op zoek naar de droomwoning van Shannon en Cevar.

Shannon en Cevar, de deelnemers van deze aflevering van Kopen Zonder Kijken, zijn beiden opgegroeid op het platteland, maar wonen nu samen in het centrum van Groningen in een klein, studentikoos huurappartement. Het is tijd voor een volwassen huis en ze willen weer terug naar de rust en ruimte. Het lukt het stel maar niet om het geschikte huis te vinden en de moed zakt hen langzaam in de schoenen. Wie weet kunnen Martijn, Bob en Alex hen wel helpen om de zoektocht wat te bespoedigen.

Kopen Zonder Kijken

Mogelijk is het je vorige week in de eerste uitzending al opgevallen, maar dit seizoen kent een verandering: de wensen van de deelnemers zijn namelijk niet langer heilig. Als bouwkundige Bob Sikkes en makelaar Alex van Keulen er niet uit komen, drukken ze vanaf dit seizoen op de zogenoemde concessie knop. En dan moeten de deelnemers harde keuzes maken: wel een tuin, maar geen volledig vernieuwde badkamer. Laat je de uitbouw schieten en geef je de voorkeur aan een betere ligging? Voor Shannon en Cevar is het te hopen dat zij niet hoeven in te binden. 

Lees meer: Kopen Zonder Kijken introduceert de concessie knop 

Meer over