Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Reese Witherspoon is geen dom blondje in Legally Blonde 2

RTL 8 - woensdag 6 april om 20:28

© http://info.sky.de/
Elle Woods is in Legally Blonde 2 hard op weg een goede advocaat te worden. Dat ze zo veel tijd besteedt aaan haar hondje Bruiser staat die ontwikkeling wel wat in de weg.

In dit vervolg op Legally Blonde 2 is Elle Woods (Reese Witherspoon)  klaar met haar rechtenstudie aan de universiteit van Harvard. Ze heeft ook al een baan: ze werkt bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Alleen is ze nogal eens afgeleid door bijzaken.

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Zo is Elle druk met het organiseren van haar huwelijk en probeert ze ondertussen op allerlei mogelijk manieren op te komen voor de rechten van haar hondje Bruiser.

Haar werkgever is daar niet blij mee. Omdat ze zich niet op haar werk kan concentreren, staat ze al snel weer op straat.

Einde advocatencarrière? Tuurlijk niet. Elle zet haar leventje zo weer op de rails.

In Legally Blonde 2: Red, White & Blonde maakt Elle van haar zwakte een sterk punt. Ze gaat aan de slag voor congreslid Victoria Rudd (Sally Field). Zij strijdt – net als Elle – voor dierenrechten.

Reese Witherspoon

Speciaal voor Legally Blonde 2: Red, White & Blonde maakte schoenontwerper Jimmy Choo 63 paar schoenen. Omdat de film over dierenrechten gaat, gebruikte hij daarbij geen dierlijke materialen als leer en bont.

Na de opnames vroeg Reese Witherspoon of ze de schoenen van Elle mocht houden. Witherspoon nam ook al Elles haute couture-outfits mee naar huis.

Meer over