Missions impossible

Fierljeppen in nieuwste aflevering Missions impossible

SBS 6 - dinsdag 19 oktober om 20:35

© Talpa
Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Hélène Hendriks en Jan Versteegh verrassen in het nieuwe programma Missions impossible onbekende Nederlanders met een - op het oog - onmogelijke uitdaging. Slagen ze er in om deze missie te volbrengen? Dan winnen ze maar liefst tienduizend euro.

Deze week is het in Missions Impossible de beurt aan student Simone. Zhij moet haar prestatie leveren om tien meter te fierljeppen. Daarnaast krijgt interieurverkoopster Daisy een missie om te leren darten, waarbij alles draait om focus en wordt fitboy Jasper overvallen met een zware American football missie. Genoeg te doen dus!

Leo Alkemade

De onbekende kandidaten mogen zich dan wagen aan nieuwe avonturen, maar ook Leo Alkemade stapt voor deze show in het diepe. Dit is namelijk zijn eerste programma als presentator. Maar daar ligt hij verder niet wakker van. "Zo ingewikkeld was het allemaal niet. Het is geen hogere wiskunde", zo reageerde hij bij Panorama. "Presenteren is eigenlijk net als kinderpostzegels verkopen. In het begin moet je een grens over, maar als je dat eenmaal hebt gedaan, blijkt het niets meer te zijn dan een gesprek met iemand voeren." 

Meer over