Missions impossible

Hélène Hendriks debuteert met amusementsshow Missions impossible

SBS 6 - dinsdag 12 oktober om 20:30

© Talpa

Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade of Dennis van der Geest zijn de gezichten van de nieuwe show Missions impossible. Ze hebben maar één vraag aan onbekende Nederlanders: durven ze met de juiste training een onmogelijke missie aan te gaan, met kans op 10.000 euro?

Een onmogelijke missie goed uitvoeren in ruil voor 10.000 euro? Het gloednieuwe Missions impossible heeft een wel heel aanlokkelijk voorstel voor onbekende Nederlanders, zeker omdat ze een intensieve training cadeau krijgen. Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade of Dennis van der Geest volgen de moedige deelnemers tijdens de voorbereidingen totdat het grote moment daar is.

Dartlegende Co Stompé

De een leert van golfcoach Phil Allen een hole in one slaan, de ander moet van dartlegende Co Stompé uiteindelijk drie keer achter elkaar een one hundred and eighty kunnen gooien. Met die grote geldprijs in gedachte een zenuwslopende opgave. Voor Hendriks is Missions impossible presenteren misschien wel net zo spannend: het is haar eerste echte amusementsprogramma.

Meer over