Rooijakkers over de vloer

Art ontmoet de echte 'Tatta' in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 2 juli om 21:09

© Videoland
Art Rooijakkers bezoekt in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer Robert de Hoog en ontdekt dat de Mocro maffia-acteur in weinig lijkt op zijn gevaarlijke personage Tatta. Zo houdt De Hoog van bakken en is hij het liefst thuis bij zijn vrouw Sophie.

Robert de Hoog, bekend als de keiharde crimineel Tatta in de Videolandserie Mocro Maffia, speelt vaak gewelddadige personages. Deze week blijkt in Rooijakkers over de Vloer dat de 34-jarige acteur in het dagelijks leven in weinig lijkt op zijn rollen.

Robert de Hoog

De Hoog stapte afgelopen mei in het huwelijksbootje met Sophie. Het paar woont inmiddels in een prachtig nieuw huis. Daar krijgen ze bezoek van presentator Art Rooijakkers, die versteld staat als de acteur vertelt dat hij een fervent thuisbakker is.

Sleepers

De Hoog houdt er sowieso van om dingen te maken. Zo ontwikkelde hij Sleepers, een nieuwe misdaadserie over agenten, informanten en de onderwereld. Tijdens een exclusief bezoek aan de set vertelt De Hoog dat hij vier jaar moest werken om de reeks van de grond te krijgen.

Meer over