Rooijakkers over de vloer

Jort Kelder laat Art het prachtige Terschelling zien in Rooijakkers over de Vloer

RTL 4 - zondag 28 mei om 21:00

© Videoland
Jort Kelder is doorgaans niet zo happig op vragen over zijn privéleven, maar voor Art Rooijakkers maakt hij een uitzondering. Kelder geeft de presentator in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer een rondleiding op Terschelling, waar hij een luxe duinvilla bezit.

Art Rooijakkers pakt deze week de veerboot naar Terschelling voor een ontmoeting met Jort Kelder. Als presentator van Op1 is Kelder doorgaans degene die de vragen stelt, in deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer is hij zelf onderwerp van gesprek. De programmamaker ontvangt Art in de ecologisch verantwoorde villa die hij in de duinen heeft laten bouwen.

Jort Kelder in Rooijakkers over de Vloer

Kelder houdt van de Wadden en kwam er als kind vaak met zijn ouders. Inmiddels resideert hij er zo’n tweeënhalve maand per jaar, om de drukte van de grote stad te ontvluchten. Kelder kan oprecht genieten van de plaatselijke natuur, vertelde hij aan MooiWeer Magazine: “Ik laat het eiland weleens aan mensen zien die alles in de wereld denken te hebben gezien. En die zijn dan toch altijd weer verrast.”

Meer over