RTL Boulevard onthult

Wie zijn de genomineerden in de categorie Televizier-Ring Presentator 2023?

RTL 4 - woensdag 20 september om 18:35

© Nathan Reids
Alle presentatoren van Nederland houden op deze woensdag 20 september hun adem in, want wie van hen is nog in de race voor de Televizier-Ring Presentator 2023? Aan RTL Boulevard de eer om het verlossende woord naar buiten te brengen.

Zij voegen zich bij de al onthulde genomineerden van Televizier-Ring Acteur, Televizier-Ring Talent en Televizier-Ring Online-Videoserie.

Lees ook: Alles over de Gouden Televizier-Ring 2023 

Gouden Televizier-Ring  2023

Sinds afgelopen dinsdag regent het onthullingen. Het actualiteitenprogramma van RTL4 verraste dinsdagavond namelijk al de drie genomineerden in de categorie Televizier-Ring Acteur en Televizier-Ring Online-Videoserie. Radio 538 had de eer om de drie genomineerden voor de Televizier-Ring Talent 2023 blij te maken met hun nominatie. 

Televizier-Ring Presentator 2023

Op deze woensdag 20 september zijn de presentatoren aan de beurt. Welke drie (of zelfs vier) mensen hebben de meeste stemmen ontvangen? Afgelopen week bemanden André van Duin, Beau van Erven Dorens, Hélène Hendriks, Jeroen Woe & Niels van der Laan, Kees van der Spek, Raven van Dorst en Tim Hofman (op alfabetische volgorde) nog de top-7. Of dat nog steeds zo is en hier dus de drie genomineerden bij zitten, wordt afwachten.

Benieuwd? Kijk dan vanavond om 18:35 uur naar RTL Boulevard op RTL4.

Meer over