Ik hou van Holland

SBS6 gaat het jaar uit met Vandaag Inside en Ik Hou van Holland

SBS 6 - zaterdag 31 december om 22:01

© Talpa

Pak de oliebollen en appelflappen maar snel uit de kast en zet je televisie aan. Het jaar 2022 sluit je namelijk in stijl af met een bijzondere Oudejaarsspecial van Vandaag Inside en Ik Hou van Holland op SBS6.

Daar kan een waar vuurwerkspektakel niet tegenop.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial

In de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside blikken Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op hun geheel eigen manier terug op de hoogte- en dieptepunten van 2022. En dat belooft wat. 2022 was namelijk niet alleen het jaar van de veelbesproken kaarsenrel, maar ook het jaar waarin behoorlijk wat BN'ers werden gecanceld, er een paar bekende gezichten ons ontvielen en ook het WK voetbal werd gespeeld. 

De mannen staan er op deze feestelijke avond echter niet alleen voor. Onder meer Merel Ek, Hélène Hendriks, Pieter Cobelens, Raymond Mens, Bas Nijhuis, Roxanne Kneteman en Ben van der Burg schuiven aan en zorgen weer voor originele invalshoeken.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial is vanavond om 20:00 uur te zien op SBS6.

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen
Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen

Ik Hou van Holland

2022 was ook het jaar waarin Rob Kemps zijn debuut maakte als presentator van Ik Hou van Holland, en daar komt nog een vervolg op. De Snollebollekes-zanger kruipt ook voor de Oudejaarsspecial van het programma achter de desk om teamcaptains Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge en zes andere BN'ers het vuur aan de schenen te leggen.

Dit doet hij met de klassieke Ik Hou van Holland-spelletjes die speciaal voor deze gelegenheid in een feestelijk jasje zijn gestoken. Net als bij de reguliere editie geldt ook hier weer dat slechts één van de teams met de mooiste prijzen naar huis kan, dus een klein beetje competitie zal op deze beregezellige Oudejaarsavond niet ontbreken. En als klap op de vuurpijl wordt de hoofdprijs van de Staatsloterij Oudejaarstrekking getrokken tijdens de uitzending. Wie wint er 30 miljoen euro en begint het nieuwe jaar als miljonair?

Ik Hou van Holland Oudejaarsspecial is vanavond om 22:00 uur te zien op SBS6. 

Meer over