Secrets of the supercars

RTL7 komt met supersnelle autoshow

RTL 7 - zondag 12 december om 19:02

© BBC
In de tiendelige serie Secrets Of The Supercars nemen de programmamakers een aantal zeer exclusieve auto’s onder de loep. Voor de eerste aflevering zijn ze in Italië, waar ze alles horen over de Pagani Huayra Roadster: een snelle sportwagen.

In de nieuwe serie Secrets Of The Supercars eren de makers elke aflevering vaak onbetaalbare auto's van een iconisch automerk. Schitterende wagens van onder meer Land Rover, Ferrari en Jaguar passeren in deze tiendelige serie de revue.

Italiaanse sportauto

In deze eerste aflevering: de Pagani Huayra Roadster. Deze rappe Italiaanse sportauto rolt uit de fabriek in Noord-Italië en kost nieuw zo’n drie tot vier miljoen euro. Maar dan heb je ook wat: deze auto trekt in ongeveer drie seconden naar de honderd kilometer per uur. De topsnelheid is ook indrukwekkend: 370 kilometer in het uur is geen probleem voor de Roadster.

In Italië krijgen de autoliefhebbers een kijkje achter de schermen in de fabriek. De autobouwers laten vol trots zien hoe ze de auto ontworpen en hoe ze hem nu in elkaar zetten.

Meer over