Sex And The City

Precies over een week gaat Sex And The City 2 in de Nederlandse bioscopen draaien. Het eerste deel belandde in 2008 op de negende plek van bestbezochte films. Niet in de laatste plaats omdat alle acteurs die voor het jarenlange succes van de serie zorgden, ook voor de filmversie hadden getekend.

Lange tijd kwam de productie niet van de grond, omdat de producent en Kim Cattrall (Samantha) het maar niet eens werden over haar loonstrookje. Gelukkig werd het opgelost.

De tijd heeft in de film een sprong gemaakt; de vier vriendinnen zijn gesetteld. Carrie (Sarah Jessica Parker) is gelukkig met Mr. Big (Chris Noth) en schrijft tegenwoordig boeken. Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) zijn allebei moeder, Samantha is haar jongere minnaar achternagereisd en woont nu in Los Angeles. Maar hun levens zijn nog steeds niet zorgeloos.

SATC-gevoel
Verwacht van de dames geen Oscar-waardige scènes, maar wel dat ze u binnen een mum van tijd weer het vertrouwde SATC-gevoel bezorgen. De cocktails, designerkleding en schaamteloze gesprekken over seks vliegen over het scherm.

Heeft u er na de film nog niet genoeg van? Om 20.00 uur zendt Net 5 in plaats van een reguliere aflevering een special van de serie uit. Om 23.20 uur staat The Making Of Sex And The City 2 op het menu.

Reageren