Sleepers

RTL zendt dubbele aflevering uit van Videoland-serie Sleepers

RTL 4 - donderdag 8 december om 20:31

© http://www.rtl.nl
Begin dit jaar werd de nieuwe misdaadserie Sleepers aangekondigd, maar wanneer we deze konden bingen bleef nog even een verrassing. Tot nu. RTL4 zendt vanavond de allereerste twee afleveringen uit.

Pak de popcorn dus maar snel uit de kast!

Sleepers

De nieuwe misdaadserie Sleepers, die op basis van de trailer veel weg heeft van Videoland-hit Mocro Maffia, gaat over de corrupte agent Martin (Robert de Hoog). Hij werd als 18-jarige door zijn criminele pleegvader Henk (Hans Kesting) naar de politieopleiding gestuurd, zodat hij belangrijke informatie door kon sluizen naar het criminele milieu. 

Robert de Hoog & Teun Kuilboer

Maar wanneer Henk wordt vermoord, krijgt Martin te maken met de meedogenloze Utrechtse onderwereld. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Rapper Adje) hem steeds meer naar deze criminele wereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni). Zij is namelijk rechercheur bij de interne zaken van de politie.

Benieuwd? Bekijk dan hier snel de trailer!

Sleepers is vanaf 8 december in zijn geheel te zien op Videoland. Geen abonnement? Kijk de eerste twee afleveringen dan vanavond vanaf 20:30 uur op RTL4.

Meer over