Stars on stage

De kersverse musicalsterren halen weer alles uit de kast voor een bijzonder optreden in Stars on Stage

RTL 4 - vrijdag 19 januari om 20:02

© RTL
Musicals blijven de grote passie van theaterproducent Albert Verlinde. Daarom prijst hij zich gelukkig dat hij samen met Paul de Leeuw de BN'ers die tot musicalster worden omgedoopt, mag recenseren in Stars on Stage.

Musicals blijven de grote passie van theaterproducent Albert Verlinde. Voor zijn tv-carrière werkte hij samen met grote namen in de musicalscene, onder wie Jos Brink, Frank Sanders en Jasperina de Jong. Daarom prijst hij zich gelukkig dat hij in Stars on Stage de BN'ers die tot musicalster worden omgedoopt, mag recenseren - samen met Paul de Leeuw en twee gastrecensenten.

Onbekend talent

Vooraf was er veel kritiek op het programma. Toen het programma werd aangekondigd regende het op Nu.nl berichten van mensen die zich afvroegen waarom altijd dezelfde carrousel BN'ers langskomt. “Jammer dat onbekend talent hier geen kans wordt gegeven. Er zijn genoeg talentvolle mensen die de opleiding niet kunnen betalen. Geef hun die kans", was een van de reacties op het programma.

Wanneer is Stars on Stage op televisie te zien?

Van die kritiek trekken overgebleven deelnemers Emma Heesters, Lisa Loeb, Glen Faria, Michel Mulder en Susanna Klibansky zich vast niets van aan. Zij proberen ook deze week de juryleden te overtuigen van hun kunnen. Benieuwd? Stars on Stage is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over