The Comedy Central Roast of Hans Klok

Hans Klok krijgt het zwaar te verduren in Comedy Central The Roast

Com. Centr. - dinsdag 21 december om 20:30

© Comedy Central
Hans Klok mag zijn borst natmaken, want vanavond vliegen de grappen over zijn weelderige lokken, windmachines en avontuurtjes met Geer hem in een sfeervolle Studio 21 om zijn oren. De illusionist is namelijk het lijdende voorwerp van deze editie van Comedy Central The Roast.

Na The Roast van Gordon, Giel Beelen, Ali B en Johnny de Mol hebben de makers ook dit jaar weer een gewild slachtoffer gevonden: Hans Klok. De illusionist ziet het met zijn stralend witte tanden tegemoet. "Wat een eer om mee te mogen doen aan The Roast. Mijn collega's zullen mij dan tot op het bot beledigen. Nou maar hopen dat het meevalt”, zo grapte hij voorafgaand aan de show.

Stefano Keizers

Om het hem in de sfeervolle omgeving van Studio 2021 zo moeilijk mogelijk te maken, heeft Comedy Central een heerlijk gevarieerde groep aan BN’ers opgetrommeld. Die groep bestaat uit zijn goede vriendin Karin Bloemen, rapper Sjaak, Henk Westbroek, Johan Goossens, Louisa Jansen en... Stefano Keizers. Die laatste is al een opvallende verschijning van zichzelf, maar laten we het zo zeggen: hij gooit voor deze Roast alles wat hij heeft op tafel, zowel zijn ballen als zijn klokkenspel.

Aan veteraan Henry van Loon de taak om deze BN'ers koest te houden. En dat wordt vast een aardige kluif!

The Roast of Hans Klok is dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Meer over