Sean Penn is in gevaar

7 mei 2021 09:47 | kijktips | Door Televizier

© http://presse.13thstreet.de
Jaren na zijn laatste klus krijgt een huurmoordenaar ineens allerlei gespuis achter zich aan. Wie zijn dat? En waarom willen ze hem dood hebben?

Jim Terrier (Sean Penn) werkte jaren als huurmoordenaar. Die tijd ligt achter hem: zijn laatste klus is alweer acht jaar geleden.

The Gunman

Die laatste klus was wel controversieel. Jim moest destijds de Congolese minister van mijnbouw vermoorden.

Na het fatale schot heeft Jim zichzelf teruggetrokken om een nieuw leven te beginnen. Zelfs zijn geliefde moest hij achterlaten.

Nu, acht jaar later, is hij terug in Congo, maar dan om mensen te helpen. Al vrij snel blijkt dat het hem toch niet helemaal gelukt is om onder de radar te blijven: iemand pleegt een aanslag op zijn leven.

Wie zit daar achter? Jim gaat in The Gunman naar Londen en Barcelona om dat uit te vogelen. En om de mensen die het op hem gemunt hebben een koekje van eigen deeg te geven.

Sean Penn

Sean Penn heeft in zijn indrukwekkende carrière al heel wat verschillende soorten rollen gespeeld. Tot The Gunman had hij nog geen hoofdrol in een actieknaller op zijn palmares.

Blijkbaar wilde de acteur dat wel erg graag. Zo graag dat hij de rol actief opzocht.

Wat heet: hij speelt hier niet alleen de hoofdrol hij schreef ook mee aan het scenario. Daarnaast trad hij ook op als producent.

Meer over