The Hangover Part II

Bradley Cooper en zijn vrienden zetten Bangkok op z'n kok in The Hangover Part II

Veronica - donderdag 8 februari om 20:25

© http://info.sky.de/
In The Hangover gingen vier vrienden voor het vrijgezellenfeest van een van hen naar Las Vegas. Dat liep allemaal behoorlijk uit de hand. Maar het kan nog gekker.

Na Doug in The Hangover is in The Hangover Part II de beurt aan Stu (Ed Helms) om in het huwelijksbootje te stappen.

The Hangover Part II

Die bruiloft vindt plaats in Thailand. Daar laten de andere leden van de Wolfpack zich niet door weerhouden: Phil (Bradley Cooper), Doug (Justin Bartha) en Alan (Zach Galifianakis) gaan in The Hangover Part II doodleuk mee.

In Thailand organiseert het drietal een bescheiden vrijgezellenfeestje voor Stu. Gewoon lekker rustig een paar biertjes drinken op het strand. Zoals het de Wolfpack betaamt loopt dat uit op een enorme chaos: de volgende ochtend worden de heren wakker in een krakkemikkig appartement in Bangkok.

Het ziet er niet best uit. Stu’s zwager in spe is spoorloos en de heren hebben gezelschap van een hyperactief aapje. Alans weelderige krullen zijn ergens in de nacht afgeschoren.

Mike Tyson

Maar dat is allemaal nog niet het ergste: bruidegom Stu wordt in The Hangover Part II wakker met een joekel van een tattoo op zijn gezicht. Die tatoeage heeft wel wat weg van die van bokser Mike Tyson – die ook een rolletje heeft in de film.

Dat zag Tysons tatoeëerder ook. S. Victor Whitmill klaagde filmstudio Warner Bros. aan omdat de makers van de film zijn ontwerp gejat zouden hebben.

Uiteindelijk kwamen tatoeëerder en filmstudio tot een schikking en kon Warner de film gewoon uitbrengen.

Meer over