The Sweetest Thing

Vindt Cameron Diaz de ware in The Sweetest Thing?

NET 5 - donderdag 23 juni om 22:20

© http://info.sky.de/
Christina is het in The Sweetest Thing beu om altijd maar op zoek te zijn naar de prins op het witte paard. Daarom feest ze er lustig op los. Totdat ze Peter tegenkomt.

De drie vriendinnen Christina (Cameron Diaz), Courtney (Christina Applegate) en Jane (Selma Blair) wonen in The Sweetest Thing samen in één huis. Ze flirten en daten heel wat af, en komen af en toe behoorlijk grof uit de hoek.

The Sweetest Thing

Christina leeft volgens het motto: zoek niet naar Mr. Right, maar liever naar Mr. Right Now. Als ze op een avond met haar vriendinnen naar een club gaat, ontmoet ze Peter (Thomas Jane).

Hij is niet alleen een goede Mr. Right Now: Christina vindt hem echt leuk. De volgende dag is hij echter verdwenen.

Daarom gooit Christina in The Sweetest Thing haar eigen regel overboord. Ze gaat samen met Courtney naar hem op zoek, in een klein provinciestadje, waar zijn broer op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen.

Via een kledingzaak, waar de twee dames zich omkleden in ‘onopvallende feestkleding’, gaan ze naar de kerk. Als ze daar aankomen, komen ze voor een verrassing te staan.

Cameron Diaz

The Sweetest Thing is minder zoetsappig dan de titel doet vermoeden. Hier en daar is de humor behoorlijk plat.

Zo gaan Courtney, Jane en Christina los op het zelfbedachte nummer 'The penis song'. Geinig: Dat nummer schreven Selma Blair, Christina Applegate en Cameron Diaz zelf, speciaal voor de film.

Meer over