VI vandaag

Wilfred, Johan en René debuteren met VI Vandaag

SBS 6 - maandag 10 januari om 21:35

© Talpa
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn terug! Dit iconische trio laat vanaf vandaag in de nieuwe dagelijkse talkshow VI Vandaag hun licht schijnen op onderwerpen uit het nieuws, de media en sport.

Twintig jaar later en vele sportprogramma's verder liet Johan Derksen vorig jaar weten helemaal klaar te zijn met analyseren van voetbalwedstrijden. De presentator is daarentegen nog niet helemaal uitgepraat, en goed nieuws: de Nederlandse televisiekijkers zijn ook nog niet klaar met hem, Wilfred Genee of René van der Gijp. Dit bleek vorig jaar wel toen het drietal de hele zomer lang torenhoge kijkcijfers scoorde met VI Oranje

VI Vandaag

Toen ontstond het idee voor een dagelijkse talkshow over meer dan voetbal, en zo werd VI Vandaag geboren. In deze nieuwste talkshow, die dus niet alleen bedoeld is voor de voetballiefhebbers, hebben Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp het over thema’s binnen het nieuws, de media én sport. Dit doen ze uiteraard niet alleen. Ze krijgen daarbij hulp van vaste gasten als Özcan Akyol, Leonie ter Braak en Bram Moszkowicz.

VI Vandaag is vanaf 10 januari elke werkdag om 21:35 uur te zien op SBS6.

Meer over