What to Expect When You're Expecting

Kan Cameron Diaz het moederschap aan in What to Expect When You're Expecting?

RTL 8 - dinsdag 7 mei om 20:28

© Dutch FilmWorks.
Een kind krijgen is niet makkelijk. In de romantische komedie What To Expect When You’re Expecting laten vijf koppels zien dat het al een groot drama kan zijn vóór de geboorte.

Legio ouders in wording lazen de gelijknamige bestseller waarin auteur Heidi Murkoff aanstaande ouders vertelt wat hen te wachten staat bij een zwangerschap.

What To Expect When You’re Expecting

De makers van deze komedie smeedden diverse verhaallijnen rondom zwangerschap en aanverwante thema’s.

Zo is Cameron Diaz in What To Expect When You’re Expecting bekende fitnesscoach Jules. Ze leert dansleraar Evan (Matthew Morrison) kennen doordat ze een duo vormen in een dansprogramma op televisie. Als Jules in de finale live op televisie moet overgeven weten zij en Evan meteen wat er aan de hand is: ze krijgen een kind. Ze beseffen dat ze elkaar eigenlijk niet zo goed kennen en ze zijn het nooit met elkaar eens.

Anna Kendrick

Anna Kendrick en Chace Crawford spelen Rosie en Marco. Ze belanden na een onverwachte avond bij elkaar in bed. Ze zijn nog maar tieners als ze ontdekken dat Rosie zwanger is. Ze weten zich geen raad.

Jennifer Lopez

Holly (Jennifer Lopez) heeft een enorme kinderwens en wil niets liever dan zo snel mogelijk een baby. Er is alleen één probleem: Holly kan geen kinderen krijgen en haar partner Alex is doodsbang om te adopteren.

Daarom besluit Holly hem naar een praatgroep te sturen, voor en door vaders. De anderen mannen leren hem alles over baby’s en hoe verschrikkelijk het allemaal is. De angst van Alex wordt alleen maar groter in What To Expect When You’re Expecting.

Elizabeth Banks

Tot slot is er het verhaal van Wendy (Elizabeth Banks). Ze is geobsedeerd door baby’s, schrijft er boeken over en heeft haar eigen babywinkeltje. Als ze eindelijk een kind gaat krijgen met haar man Gary (Ben Falcone) kan ze haar geluk niet op in What To Expect When You’re Expecting.

Gary’s vader (Dennis Quaid) wil altijd overal de beste in zijn en als zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) ook zwanger wordt, begint voor hen de strijd.

Meer over