Wie zijn de Nederlandse Hollywood-vrouwen?

Shoppen in designerwinkels, een dagje weg met een privévliegtuig of een avondje bubbelen op een Hollywood-première. Vier vrouwen uit de Lage Landen leiden een jetsetleven in zonnig Hollywood - en omstreken - en stellen hun megavilla's open voor Nederlandse Hollywood-vrouwen, een nieuwe realityserie op Net 5.

Bezitten ze nog altijd de Nederlandse nuchterheid of zijn ze volledig ingeburgerd? Wij stellen de dames voor.

Yolanda Hadid
Yolanda woont met de Canadese platenproducer David Foster en haar kinderen in een prachtige villa in Malibu. De schatrijke Foster trouwde al driemaal eerder, onder anderen met actrice Linda Thompson (ooit de geliefde van Elvis Presley). Yolanda kwam naar Amerika om er te werken als model. Ze kreeg drie kinderen met haar eerste man. Tegenwoordig stelt ze zich volledig in dienst van haar gezin.

Myrthe Clark
Myrthe woont bijna twee jaar in Los Angeles. Ze is getrouwd met makelaar Ryan. Ook Myrthe was model én ze studeerde aan de Rotterdamse theaterschool. Daarna volgde ze een opleiding aan de fotovakschool in Amsterdam. Nu runt ze een fotostudio in Laguna Beach. Myrthe heeft nog altijd die Nederlandse nuchterheid, maar past zich steeds meer aan. Zo volgt ze bijvoorbeeld een cursus 'Hoe maak ik een Amerikaans bed op'.

Prinses Inge
Inge ontmoet op Ibiza de Saoedische prins Mohammed. De twee trouwen en krijgen samen een zoon: prins Bandar. Inmiddels zijn de prins en Inge uit elkaar. Sinds eind jaren 80 woont Inge in LA. Ze heeft samen met r&b-artiest Sleepy Brown een platenlabel.

Astrid Bryan
De Vlaamse Astrid is geboren in Antwerpen en heeft enkele jaren als model gewerkt voor zeer bekende merken. In 2004 vertrok ze naar de VS, waar ze op een feestje haar huidige man John Bryan tegen het lijf liep. Hij is ook wel bekend als de ex-minnaar van Sarah Ferguson. John haalt het grote geld binnen, terwijl Astrid zich richt op haar grote hobby's zingen en sporten.

Meer over de Nederlandse Hollywoodvrouwen deze week in Televizier.

Reageren