Zondag met Lubach

De aller-aller-aller-laatste van Arjen

NPO 3 - zondag 28 maart om 21:15

© David Cenzer / © 2015 David Cenzer
Dit is toch echt de allerlaatste aflevering. Na een reeks rond de Tweede Kamerverkiezingen vindt Arjen Lubach het tijd voor iets nieuws. Hoe breit de presentator een einde aan zijn satirische succesprogramma waarvoor hij ook een Televizier-Ring in de wacht sleepte?

Zou dit nu dan toch echt de laatste Zondag met Lubach zijn? Presentator Arjen Lubach zelf beweert van wel, maar ja, dat deed hij bij het vorige seizoen ook al. Toch kwam er nog een extra reeks waarin hij zijn tanden zette in het hele verkiezingscampagnecircus. En dat hebben de politici geweten.

Gerri Baudet en Farid f*cking Azarkan

Hij maakte bijvoorbeeld een filmpje met Gerri, de ‘broer’ van Thierry Baudet, die de Forum-leider er flink van langs gaf. Ook stelde hij in een kritisch lied het afzeggen van Farid f*cking Azarkan en Geert Wilders bij de strenge interviewspecials van Nieuwsuur aan de kaak. Beide filmpjes werden gretig gedeeld op de sociale media. Wat hij voor de allerlaatste Zondag met Lubach in gedachten heeft, is nog een verrassing, maar Arjen zal er met een klapper uit willen gaan.

Helemaal zijn we gelukkig niet van hem af; in zijn laatste boek zinspeelt de presentator op een nieuw programma met hetzelfde team als dat van Zondag met Lubach. Wij kunnen niet wachten!

Meer over