Met veel BN'ers

BNNVARA zendt Keti Koti Concert uit op NPO 1

14 juni 2023 11:35 | muziek | Door Irma Tomas

© BNNVARA
Keti Koti is de jaarlijkse herdenking over de afschaffing van de slavernij. BNNVARA presenteert ter gelegenheid daarvan het  muzikale programma Keti Koti in Concert vanuit Carré met o.a. Edsilia Rombley en Janny van der Heijden

Er is de laatste tijd nogal wat te doen om het slavernijverleden. Nazaten van slaven willen graag excuses van de koning horen, maar of dat er dit jaar in zit, valt nog te bezien. In Keti Koti in Concert draait het om andere zaken. Natasja Gibbs en Edsilia Rombley nemen de kijker mee in het verhaal van onze gedeelde geschiedenis, aan de hand van optredens, familieverhalen van prominente Nederlanders en ontmoetingen door het hele land. 

De line-up

Er staat nogal een line-up klaar voor het programma dat op 28 juni wordt opgenomen in theater Carré. Humberto Tan, Simone Weimans, Janny van der Heijden, Katja Schuurman en Typhoon delen persoonlijke verhalen. Trijntje Oosterhuis, Kenny B, Glen Faria, Zaïre Krieger, Jeangu Macrooy, Maarten Heijmans, April Darby, Sarah-Jane, Dwight Dissels, Izaline Calister, Ingrid Simons, ZO! Gospel Choir en MrJetFly maken muziek. 

Tickets

Keti Koti in Concert is op donderdag 29 juni om 21.30 uur te zien op NPO 1. Live naar het concert gaan kan ook nog, tickets daarvoor zijn verkrijgbaar via tickets.bnnvara.nl.

Meer over