Geen tijd

Davina Michelle gaat niet naar het Eurovisie Songfestival voor Nederland

Davina Michelle werd tot nu toe het vaakst getipt als de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in 2020, fans startten zelfs een petitie om haar naar het liedjesfestijn te krijgen, maar door haar naam kan een dikke streep. Ze gaat niet. 

In een interview met het AD zegt de succesvolle zangeres dat er een hele simpele reden is waarom ze straks niet in Ahoy staat om de Nederlandse eer te verdedigen op het Eurovisie Songfestival: "Ik vind het een eer dat mensen aan mij denken om Nederland te representeren. Dat vind ik heel aardig. Ik heb aangegeven dat het hem voor mij komend jaar niet gaat worden omdat er gewoon geen tijd is."

Nieuw album

Davina Michelle heeft het inderdaad best druk, in maart staat ze twee avonden in AFAS Live in Amsterdam, ze maakt nog iedere week een cover op YouTube (zo werd ze bekend) en ze is bezig met een nieuw album dat gepland staat voor de zomer van 2020. 

Waarschijnlijk moeten we nog een paar maanden wachten voordat bekend wordt wie er wel naar het Eurovisie Songfestival gaat namens Nederland. 

Dit is de laatste YouTube-video van Davina. En ze is duidelijk in kerstsferen. 

Meer over:

Reageren