Muzikaal wonder

Davina Michelle maakt opnieuw indruk in Liefde voor Muziek: 'Wat een stem'

3 mei 2022 14:50 | muziek | Door Judith Regeling

© VTM
Davina Michelle is hard op weg om België te veroveren. De Nederlandse zangeres blies namelijk gisteravond opnieuw iedereen omver met haar optreden in de Vlaamse muziekshow Liefde voor Muziek.

Dit keer waagde de zangeres zich aan een vertolking van Vergeet de Tijd, oorspronkelijk gezongen door Camille Dhont en Regi Penxten.

Lees ook: Davina Michelle gooit hoge ogen in Liefde voor Muziek 

Liefde voor Muziek

In Liefde voor Muziek gaan diverse artiesten a la Beste Zangers een week lang logeren op een idyllische locatie, waar ze elkaars nummers in een nieuw jasje steken. Deze week stond de in Nederland iets minder bekende Camille Dhont centraal, die jaren geleden na tal van afwijzingen eindelijk doorbrak met het nummer Vergeet de Tijd.

Davina Michelle

Dat Davina Michelle net als haar Vlaamse collega over een gouden keeltje beschikt, wisten we natuurlijk al. Maar gisteravond wist ze toch weer te verrassen met haar bijzonder emotionele uitvoering.

Benieuwd hoe het klonk? Je hoort het hieronder.

Niet alleen de kijkers en de mensen in de studio waren dan ook tot tranen geroerd, ook de schrijfster van het liedje kon haar ongeloof niet voor zich houden. Zo schrijft Regi: "Daarom schrijf ik dus liedjes hé. Davina, je bent van een andere planeet!" 

Lees hieronder ook snel meer opmerkingen.

Meer over