Spannende finale

Dit is de winnaar van Hit The Road

11 oktober 2020 10:41 | muziek | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Het eerste seizoen van Hit The Road zit erop. Zaterdagavond was de finale, waarin de overgebleven kandidaten het tegen elkaar opnamen.

Het spande er uiteindelijk om tussen Sem en Raoul. Maar de meeste punten van de jury, bestaande uit Edsilia Rombley, Nick en Simon en Roel van Velzen, gingen naar...

Winnaar Hit the Road 

Sem! En die winst betekent veel voor Sem Jansen (28). Hij zette zijn zangcarrière op het spel toen hij ervoor koos om verder door het leven te gaan als man. Inderdaad, Sem is transgender. Maar daar heeft zijn stem zeker niet onder te lijden gehad. Zowel bij zijn auditie als in de finale zong Sem Have a little faith in me. En dat klonk zo: 

Sem won niet alleen de zangwedstrijd, maar ook een splinternieuwe auto: 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Sem wint Hit The Road en gaat naar huis met de SEAT Leon. Veel rij plezier! 🤩❤️ @seat_nl #winnaar #finale #hittheroad

Een bericht gedeeld door Hit The Road (@hittheroadsbs6) op

Hit The Road

Hit the road is een nieuwe zangwedstrijd waarin de talenten niet naar de studio komen, maar bekende Nederlandse artiesten naar hén. Nick en Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley trokken met de auto het land in om overal en nergens talenten op te pikken. De kandidaten deden tijdens deze roadtrip auditie op de passagiersstoel. 

Gordon 

Gordon kon helaas niet bij de finale aanwezig zijn, omdat hij herstellende is van een brute overval en ook nog eens het coronavirus te pakken heeft. Hij werd gemist. 

Meer over