Het is bekend!

Dit is de winnaar van The voice kids

Hij was de grote favoriet en wist die rol ook waar te maken in de finale. Silver Metz (10) wist vrijdagavond de finale van The voice kids te winnen.

Silver, die uiteraard enorm blij was met zijn zege, komt uit het team van Ali B. In de finale versloeg hij zijn concurrenten Ralph, Robin en Sezina. De vier begonnen de show overigens tezamen. Ze brachten het nummer 'Electricity' van Silk City en Dua Lipa ten gehore.

Team Ali

Winnaar Silver komt uit het team van Ali B., die alles in het werk zette om zijn pupil te laten winnen. De rapper en coach is ook nog eens een petitie voor de 10-jarige zanger gestart om hem op de middenstip van de Arena te krijgen middels de hashtag #Silveropdemiddenstip.

Statement Anouk

In de finale was er ook plek voor een statement van Anouk, die het opnam voor Silver, die via onder meer sociale media nogal wat narigheid over zich heen had gekregen. Veel mensen hadden bewondering voor de zangeres.

Studiebeurs

Silver gaat overigens niet met lege handen naar huis. Hij krijgt een studiebeurs ter waarde van 25.000 euro. De finale wist 1.56 miljoen mensen te trekken op RTL 4. Dat is, na het Journaal van 20.00 uur, het best bekeken programma van de vrijdagavond.

Meer over:

Reageren