Josje Huisman zingt in Vlaamse versie Beste Zangers

De Vlaamse zender VTM heeft oud-K3’tje Josje Huisman weten te strikken voor het programma Liefde voor muziek: de Vlaamse variant op Beste Zangers

Naast Josje doen ook Clouseau en Bart Peeters mee. Bart presenteerde eerder voor Nederlandse televisie de wetenschappelijke spelshow Hoe?Zo!. Clouseau scoorde in Nederland een hit met Daar gaat ze.

Stijlicoon

Josje heeft zich na het verlaten van K3 omgedoopt tot stijlicoon. Op Instagram post ze geregeld verleidelijke kiekjes. Haar stijlgids Dresscode Josje komt binnenkort uit. Haar muziekcarrière is op een lager pitje beland. Met een deelname aan Liefde voor muziek lijkt het erop dat Josje haar zangcarrière weer een impuls wil geven.   

Solo

Vorig jaar sprak Josje in Valerio International de hoop uit om een solocarrière te starten. “Ik hoop dat ik over vijf jaar in een band zing en mijn hoedenlijn on-the-run heb,” zei ze een jaar geleden. De hoedenlijn en de band zijn er nog niet, maar dat wil niet zeggen dat haar ambitie verwaterd is. Binnenkort in Liefde voor muziek zien we de zangeres eindelijk na lange tijd weer zingen.

Reageren