'K3 stopt ermee': 3 vragen over het einde van het sprookje

18 Maart 2015 09:46 | muziek | Door Televizier

© Royal Promotions

Meidengroep K3 gaat uit elkaar: vanmiddag zullen Karen, Kristel en Josje een persconferentie geven over hun vertrek. 3 brandende vragen (met een K natuurlijk).

Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman stappen uit K3, meldt Het Laatste Nieuws. De Vlaamse krant heeft de scoop van een bron dicht bij de meidengroep. Studio 100 bevestigt het nieuws nog niet, maar zal het naar verluidt woensdag om 15.00 uur in een persconferentie wereldkundig maken.

Drie vragen over het einde van K3:

K1) Krijgen de dames zo langzamerhand genoeg van elkaar?

Volgens Het Laatste Nieuws is Josje het 'beu' om deel uit te maken van K3. De blonde zangeres zit sinds 2009 bij K3: ze won de talentenjacht K2 Zoekt K3 en volgde Kathleen Aerts op. Al meteen doken er geruchten op dat Josje het niet goed kon vinden met Karen en Kristel, maar de dames zelf ontkenden dat.
Toen Josje in 2012 een relatie kreeg met K3-baas Gert Verhulst, zou dat volgens de roddelbladen ook voor spanningen hebben gezorgd, omdat Gert eerder een setje was met de rosse Karen. Maar Josje en Gert gingen al snel weer uit elkaar en K3 bleef gewoon bestaan.

K2) Komt Studio 100 met een nieuw masterplan?

Het Laatste Nieuws meldt dat K3 in het najaar een doorstart maakt met een compleet nieuwe bezetting. De drie nieuwe zangeressen zouden gezocht worden via een tv-show op het Vlaamse VTM. Karen, Kristel en Josje zullen in die talentenjacht geen hoofdrol spelen, maar ze zijn er wel bij betrokken.

K3) Kunnen Karen, Kristel en Josje een andere carrière opbouwen?

Jazeker, daar zijn ze eigenlijk al mee begonnen! Vooral Karen timmert hard aan de weg buiten haar K3-werkzaamheden. Ze is jurylid in Belgium's Got Talent en is sinds een paar weken te zien in de personalityshow Perfect, waarin ze een perfect leven probeert te krijgen. Karen is door dat programma enorm populair bij onze zuiderburen.
Josje kan misschien verder met haar acteercarrière. Ze speelde vorig jaar in de NET 5-serie Fashion Planet, die geen vervolg kreeg, maar misschien zijn er wel nieuwe aanbiedingen voor de blondine. Ook Kristel heeft genoeg eigen projecten: zo sprak ze vorig jaar nog een stem in voor de animatiefilm How To Train Your Dragon 2.

Update: Liet Josje op Instagram het K3-afscheid zien?

Lees ook:
Josje Huisman is sinds januari weer vrijgezel.

Meer over