Genieten!

Zien: KRO-NCRV deelt sneak peek van The Passion Hemelvaart

3 mei 2024 10:13 | muziek | Door Judith Regeling

© Sander Mulkens
Op vrijdag 10 mei kunnen we weer massaal genieten van The Passion Hemelvaart, het vervolg op de versie van Witte Donderdag. In aanloop ernaartoe deelt KRO-NCRV nu alvast een sneak peek!

Het belooft weer een muzikaal pareltje te worden.

Lees ook: Dit is waarom The Passion Hemelvaart niet op Hemelvaartsdag te zien is 

The Passion Hemelvaart

The Passion Hemelvaart gaat verder waar de reguliere editie van The Passion is gestopt. Jezus lijkt er na zijn kruisiging niet meer te zijn en zowel zijn discipelen als zijn moeder Maria (Angela Schijf) moeten dan ook uitvinden hoe ze hun leven nu willen leiden. Dit alles verandert wanneer Maria Magdalena (Gaia Aikman) ontdekt dat het graf van Jezus (William Spaaij) leeg is en weer met hem in contact komt.

Ze krijgt direct de boodschap om samen met de discipelen zijn werk voor te zetten. Althans, als ze iedereen kan overtuigen natuurlijk. Ondertussen dwaalt Petrus (Matteo van der Grijn) door de straten met een flink schuldgevoel omdat hij zijn beste vriend in de steek heeft gelaten. 

Wie Ik Zoek 

Uiteraard gaat ook deze versie van The Passion weer vergezeld met muziek. Zo zullen de twee Maria's, gespeeld door Angela Schijf en Gaia Aikman, onder meer het liedje Wie Ik Zoek van Nielson vertolken.

Benieuwd hoe dat klinkt? Bekijk dan hieronder snel de video!

The Passion Hemelvaart is vanaf vrijdag 10 mei om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Liever op Hemelvaart kijken? Dat kan vanaf donderdag 9 mei gratis via NPO Start. Lees hier meer.

Meer over