En ze vindt Duncan goed

Madonna: ESF-optreden ging lekker

14 juni 2019 13:22 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Madonna was zelf erg tevreden over haar optreden tijdens het Eurovisie Songfestival van dit jaar. Ze kijkt er dan ook met een voldaan gevoel op terug.

Dat is zaterdag te lezen in een interview met de zangeres in Het Parool. Er was veel te doen over het optreden omdat door Madonna alles behalve zuiver werd gezongen. Zelf heeft ze er een iets andere kijk op. "Ik was er ontzettend blij mee. Ik heb precies gedaan wat ik bedacht had te doen. Ik heb precies de show gegeven die ik had willen geven."

Boodschap

Los van het feit dat Madonna een vermogen kreeg om het liedjesfestival wat op te leuken, heeft ze naar eigen zeggen ook een persoonlijk doel bereikt. "Ik ben erg trots op de boodschap die ik heb overgebracht. Namelijk die van vrede tussen de Palestijnen en Israel. Dáár was ik voor gekomen", zo doelt de 60-jarige zangeres op twee van haar dansers die de Palestijnse en Israëlische vlag op hun rug droegen.

Duncan Laurence

In het interview met de krant wordt haar ook gevraagd wat ze van het optreden van de Nederlandse winnaar Duncan Laurence vindt. "Hij heeft een goede stem. And he’s cute", zo zegt ze daarover.

Meer over