Moedertaal

Miss Montreal brengt in najaar eerste Nederlandstalige album uit

14 maart 2019 13:46 | muziek | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Miss Montreal heeft het plan gevat om een Nederlandstalig album op te nemen. Sanne Hans, zoals de zangeres eigenlijk heet, gaf in de ochtendprogramma van Giel Beelen toe dat in oktober haar eerste album in haar moedertaal er moet zijn.

"Ik ga in juni drie weken lang alleen maar schrijven, want ik kom met een Nederlandstalig album, ergens eind oktober", vertelt Miss Montreal. "Heel cool. Ik ben er heel blij mee."

Voorbereidingen

De eerste single laat waarschijnlijk niet al te lang meer op zich wachten. De inwoner van Amersfoort is druk bezig met de voorbereidingen. "Ik heb allemaal vette mensen gevraagd en iedereen wil. Dat zijn we nu aan het inplannen."

Duetten

Het is niet voor het eerst dat Sanne Hans in het Nederlands zingt. Ze had eerder duetten met Nielson (Hoe) en Marco Borsato (Neem me mee). Haar laatste album Again bracht Miss Montreal in oktober 2017 uit.

The Voice of Holland

Het is de bedoeling dat de zangeres in het seizoen 2019-2020 terugkeert op haar rode coachstoel in The Voice of Holland. Ze nam een jaartje vrijaf en werd vervangen door rapper Lil' Kleine.

Meer over