Even geen optreden

Rob DeKay: Ben tot mijn 83ste de Mol

29 Maart 2020 09:52 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© AVROTROS
Iedereen heeft momenteel te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Zo ook de kersverse Mol Rob Dekay. Het was de bedoeling dat hij de komende maand aan zijn clubtour zou beginnen, maar dat is uitgesteld.

"Nu is alles afgelast. In ieder geval kan ik tot 1 juni in mijn agenda alles wegstrepen", zo zegt Rob in een interview met het AD. "Ik verdien geen moer. Mijn huur gaat door,  telefoonrekeningen, mijn financiën veranderen enorm. Het is superkut en dat is een understatement. De Clubtour in april was bijna uitverkocht, maar is verplaatst naar oktober."

Mol voor het leven

Rob is zich bewust van de impact die Wie is de Mol? op zijn carrière heeft. Op de vraag hoelang hij kan teren op die bekendheid zegt hij: "Op de Mol teer je niet, dat blijf je de rest van je leven. Iedereen die dat is speelt in de eredivisie. Je moet er wel aan werken, maar je blijft in de picture. Dus tot mijn 83ste ben ik de Mol."

Twee weken geleden werd bekend dat Rob de Mol was. Dit gebeurde tijdens een liveshow, die zonder publiek moest worden gemaakt vanwege de coronacrisis.

Meer over