Bouke & Rob

Rob Kemps werkt aan muziekprogramma met Bouke 'Elvis' Scholten

19 augustus 2023 11:05 | muziek | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Dat Rob Kemps een nieuw muziekprogramma gaat maken, maakte hij begin deze zomer al bekend. De Snollebollekes-zanger wilde toen alleen nog niet verklappen met wie. Nu onthult SBS6 dat zelf hij slaat de handen ineen met Elvis-zanger Bouke Scholten. 

Bouke Scholten werd begin dit jaar bekend door zijn deelname aan het programma The Tribute: Battle of the Bands. Met zijn band Bouke & The ElvisMatters Band won hij de zangwedstrijd. En binnenkort is hij dus te zien in een nieuwe muziekdocumentaire op SBS6. 

Muziekprogramma Rob Kemps en Bouke Scholten 

SBS6 laat aan het AD weten dat een nieuw programma met Rob Kemps en Bouke Scholten inderdaad in ontwikkeling is, maar nog in de 'pilotfase' zit. Het is de bedoeling dat de heren voor de documentaireserie naar Amerika gaan. 

Van De Slimste Mens tot Chansons!

De switch van zanger naar programmamaker maakte Rob na zijn deelname aan en winst van De Slimste Mens. Voor BNNVARA maakte Rob samen met Matthijs van Nieuwkerk twee seizoenen van het muziekprogramma Chansons!, waarin Franse muziek centraal staat. De Non Stop Vol D'r Op-zanger staat nu onder contract bij Talpa en presenteerde eerder de programma's The Wheel en De 10 vragen. Ook viel hij in voor Linda de Mol in Ik hou van Holland.

Meer over