TV-serie Kinderen voor Kinderen strikt 8 BN’ers

20 februari 2018 13:25 | muziek | Door Televizier

© Annemieke van der Togt

Het nieuwe seizoen van Kinderen voor Kinderen pakt uit brengt bezoek aan acht bekende Nederlanders. De kinderen brengen een bezoekje aan onder andere André Kuipers en zangeres Maan voor een muzikale dag.

In de serie staat elke aflevering een liedje van de nieuwste Kinderen voor Kinderen-cd Gruwelijk eng centraal. Twee kinderreporters uit het Koor gaan bij de BN’ers langs om te ontdekken met welk liedje ze een link hebben. Zo lijkt het vrij logisch dat André Kuipers iets te zeggen heeft over het liedje Ik wil naar Mars, maar welke BN’er zou toch dol zijn op een Pyjamadag?

André Kuipers en anderen

Aan het eind van iedere aflevering wordt de beroemdheid in kwestie uitgenodigd om met de kinderen mee te zingen en te dansen in de clip. De BN’ers die we in het seizoen zullen zien, zijn Gio Latooy, Maan, Klaas van der Eerden, Janouk van der Meulen, André Kuipers, Bente Fokkens, Lucas van de Meerendonk en Anne Appelo.

Anne Appelo

Anne Appelo is bekend van de musical de Lion King en zal na de aflevering van Kinderen voor Kinderen pakt uit nog bij het Koor in de buurt blijven. Zij gaat namelijk komend seizoen samen met Lex Uiting de tv-uitzendingen en concerten van Kinderen voor Kinderen presenteren. Het vrolijke kinderkoor zal dit jaar opnieuw het lied voor de Koningsspelen op 20 april verzorgen. De titel van dit lied is Fitlala.

Kinderen voor Kinderen pakt uit

De eerste aflevering van Kinderen voor Kinderen pakt uit met YouTuber Gio Latooy is vanaf zaterdag 24 februari om 10.05 te zien op Zapp/NPO 3.

Lees ook: Voor Maan komt Songfestivaldeelname ‘te vroeg’.

Meer over