Welcome back

Uit Starmaker voortkomend K-otic in 2026 weer op tournee

13 maart 2024 19:51 | muziek | Door Redactie TVgids.nl

© 100% NL / De Barry Paf Show
K-otic keert terug op het podium. De groep, voortgekomen uit talentenjacht Starmaker, gaat in 2026 weer op tournee vanwege het 25-jarige jubileum van de muziekgroep.

Groepsleden Rachel Kramer, Stefan de Roon, Anna Speller, Bouchra Tjon Pon Fong en Bart Voncken waren woensdagmiddag te gast in de Barry Paf Show op 100%NL. "Ik denk dat 2026 een jaar is dat we even in een agenda moeten aanstippen", zei Bart. Een startdatum gaf hij daarna niet prijs. Ook het aantal concerten dat K-otic zal geven, werd niet gedeeld.

Reünie 

Na Starmaker had K-otic een paar hits, waarvan Damn I Think I Love You verreweg de grootste was. Na twee jaar trok de groep de stekker uit de optredens. In 2016 kwam het vijftal nog bij elkaar voor een eenmalige reünie in de toenmalige Heineken Music Hall.

Even tot hier

In 2022 waren vijf van de zeven leden weer samen op de buis te zien in Even Tot Hier, het programma dat in datzelfde jaar de Gouden Televizier-Ring won. K-otic zong toen een bewerking van Damn I Think I Love You met als onderwerp de klimaatcrisis.

Meer over