Word jij razende reporter tijdens de MTV EMAs?

Reporters in spé opgelet: Ziggo is dringend op zoek naar een enthousiaste reporter om verslag te doen van de MTV Europe Music Awards in Amsterdam.

Op 10 november 2013 vinden de MTV Europe Music Awards (MTV EMAs) plaats in het Ziggo Dome Amsterdam. Een exclusief evenement waar je niet zomaar bij aanwezig kan zijn, kaarten voor de show zijn namelijk alleen te winnen.

Reporter gezocht

Maar voor wie meer wil dan alleen het bijwonen van de awardshow is er nu goed nieuws. Ziggo is namelijk op zoek naar een reporter die zich met slechts een paar andere journalisten mag begeven op plekken waar anderen niet mogen komen, zoals de Media Run in Club Ziggo.

#ziggoreporter

Om kans te maken op de rol van reporter moet je in een video van 15 seconden vertellen waarom jij de reporter moet zijn. Deze deel je op Instagram met #ziggoreporter en je moet je gegevens achter te laten op www.ziggoreporter.nl.

Vervolgens mogen zes finalisten aan de slag als verslaggever op één van de clubavonden tijdens de MTV Music Week. De winnaar mag uiteindelijk verslag doen van de MTV EMAs.

Miley Cyrus

Tijdens de MTV EMAs treden een aantal grote sterren op, zoals Miley Cyrus en Katy Perry. In de week voorafgaand aan de awardshow vindt de MTV Music Week plaats, met optredens van onder anderen Caro Emerald en Alain Clark.

Reageren