Malorie

Bird Box krijgt een vervolg

20 maart 2019 13:47 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Blinddoeken zijn helemaal hip sinds Sandra Bullock ze droeg. De Netflixfilm Bird Box was een wereldwijde hit waarvan we nog steeds niet helemaal zijn bekomen. En het is nog niet afgelopen... Er komt meer!

De hype rondom de film was een droom die uitkwam voor schrijver Josh Malerman, die het boek heeft geschreven waarop Bird Box is gebaseerd. Hij kreeg er spontaan jeukende handjes van en trok zich terug in de ruimte vol vogels (daar heeft 'ie echt nummer 1 geschreven) om de inspiratie te vereeuwigen op papier. Het nieuwe boek Malorie ligt in oktober in de winkels.

Malorie

Malerman is niet zo geïnteresseerd in Boy en Girl, de kinderen van Malorie. Daarom gaat hij terug naar het verhaal van onze heldin - acht jaar na het einde van de film. "Ik wilde haar nog beter leren kennen", vertelt de schrijver tegen Esquire. "Aan het einde van de film zei ik: 'Ik wil weten wat er hierna gebeurt!'" Malerman verklapt ook alvast dat we meer te weten gaan komen over de monsters... Tot die tijd kan de film op repeat. 

Meer over