Maar niet op HBO

Er komt een speciale Game of Thrones-reünie!

29 november 2018 13:35 | netflix | Door Televizier

© HBO
Er is een special in de maak van Game of Thrones. Castleden van vroeger en nu komen samen in de allereerste echte reünie. 

Intussen wachten we natuurlijk nog op het laatste seizoen van de koning der series, dat in april verschijnt bij HBO. De reünie zal daar niet te zien zijn: er komt een speciale dvd-set met alle GoT-seizoenen, waarop de bijzondere bijeenkomst als extraatje te vinden is.

Sean Bean

Toch is het misschien wel de moeite waard om er alvast een spaarpotje voor aan te schaffen, want naast de huidige personages komen er ook acteurs voorbij die niet meer in de serie te zien zijn. We weten bijvoorbeeld dat Sean Bean een uitnodiging had gekregen, want die kwam als eerste met het nieuwtje in een interview met The Hollywood Reporter: "Het was voor seizoen acht, het laatste seizoen. Dus besloten ze om alle personages bij elkaar te laten komen in Belfast voor een grote show. Conan O'Brien presenteerde de avond."

Jason Momoa

We moeten gissen wie er verder te gast is, maar wie weet komen Jason Momoa (naar het schijnt 'toevallig' ook in Belfast geweest), Pedro Pascal of Richard Madden ook voorbij. Als we Bean moeten geloven, is het in ieder geval het wachten waard, want hij genoot ervan zijn oude collega's na tijden weer te zien. "Het was leuk. Het is net als met oude vrienden, zelfs nog van de theaterschool: je gaat weer verder waar je de vorige keer gebleven was."

Meer over